MOVIMENTI MASTERCLASS

Bli med på en eller flere av mine “Movimenti MasterClass” 2024

Jeg vil hjelpe deg å trigge frem det sterke, unike, lekne og feminine i deg gjennom bevegelse og få frem mer av den du er slik at du kan utstråle trygghet gjennom ditt kroppsspråk.

MOVIMENTI MASTERCLASS

I ulike MasterClass vil du få tre timer der jeg deler hvordan du kan bruke bevegelse til å trigge: 1. den kraftfulle følelsen i deg, 2 de myke og feminine sidene i deg, 3 de lette, lekne og energiske følelsene i deg. Jeg vil gi deg trinn, teknikk og konkrete fokusområder i dansene: Paso doble og Cha cha cha, Rumba og Samba, Jive og Quickstep.

Du vil kjenne at du kan trigge den kriblende følelsen av livsgnist gjennom bruk av egen kropp til energisk musikk.

Du kan delta på så mange MasterClass du ønsker. Du vil få en pakkepris med 20% rabatt for alle tre workshops og spare 900,- Totalpris: 3.590,- (❣️ Obs! Begrenset med plasser)

Du vil få en mini koreografi i hver MasterClass du kan terpe inn, rask tilgang til den rette følelsen, som vil få deg til å vokse fysisk, mentalt og emosjonelt. 

STÅ STØTT I DEG SELV

Sted: Kulturskolen i Lillestrøm, Kirkegata 14 (2min å gå fra Lillestrøm togstasjon)

5. juni 2024 kl: 18:00 – 21:00

  • Stå stødigere i deg selv og få bedre selvtillit i situasjoner som krever det lille ekstra av deg?
  • Ta mer kontroll over egen kropp og bli mer bevisst på hvordan dine bevegelser kan trigge følelser som gir deg mer kraft?
  • Få tilgang til energi som får deg til å våge å ta mer plass og stå opp for det du tror på og ta bedre valg for deg selv?

Pris: 1500 kr.

FEMININ
KRAFT

Sted: Kulturskolen i Lillestrøm, Kirkegata 14 (2min å gå fra Lillestrøm togstasjon)

12. juni 2024 kl: 18:00 – 21:00

  • Ønsker du å lære hvordan du kan få bedre kontakt med din egen kropp og bære den med stolthet, gjennom god holdning og feminine bevegelser?
  • Ønsker du å lære hvordan du kan bruke dine myke og sensuelle bevegelser til å trigge din feminine kraft og kjenne på en bedre selvfølelse?
  • Ønsker du å beherske rolige og kontrollerte bevegelser i flyt kombinert med fyrrig bruk av hofter som gir deg en kvinnelig boost i hverdagen?

Pris: 1500 kr.

VEKK KROPPEN OG GI SLIPP

Sted: Folketshus i Lillestrøm, Storgata 38 (11min å gå fra Lillestrøm togstasjon)

19. juni 2024 kl: 18:00 – 21:00

  • Få mer energi og lær hvordan du kan trigge boblende og lette følelser som vil vekke kroppen og gi slipp på motstand og tunge følelser?
  • Bruk hurtige og lekende bevegelser til å få tak i en mer spontan og løsningsorientert side i deg selv?
  • Få et avbrekk fra hverdagskaoset og tilgang til den lekende og litt barnlige utgaven av deg selv, som kan bidra til at du kan gi slipp og bare være i nuet?

Pris: 1500 kr.